|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Anglia Pairing Roku

Liczba postów: 163 Join date: 18/07/2011 Age: 1084 Skąd: London.
 | Temat: Nieobecności. Pon Lip 18, 2011 2:36 pm | |
| Jeżeli nie ma Cię być na forum dłużej niż przez kilka dni, poinformuj nas o tym, wypełniając poniższy formularz. Pamiętaj, że miesiąc niewspomnianej nieobecności kończy się kasacją konta. I nie ma zmiłuj. >:c | Kod: | [b]Konto/konta:[/b] [b]Termin nieobecności:[/b] [b]Powód:[/b] |
|
|
 | |
Indie Looser

Liczba postów: 38 Join date: 24/08/2011 Age: 666
 | Temat: Re: Nieobecności. Sob Sty 21, 2012 11:57 am | |
| Konto/konta: Indie Termin nieobecności: Nie wiem. Na pewno do poniedziałku nie powinnam tu siedzieć*, a potem też trochę tego jest... Powód: Do poniedziałku - muszę skończyć programy na OIGa. D: A nawet niektórych nie zaczęłam (mam 2 na 5 + jeden, który na razie w połowie działa... i muszę zoptymalizować kod, bo się boję, że nie wyrobi się w czasie...). Potem klasówki, kartkówki i inne tego typu na początek drugiego semestru. x.x Mam nadzieję, że jakoś dotrzymam do ferii (mam zespół szkół i dyrektor mógł zmienić granicę semestrów ze względu na maturzystów, bo w tym roku ferie mamy jako ostatni)...
*I tak już zrobiłam dość dużo karty wg nowego wzoru zamiast robić to co powinnam. XD" |
|
 | |
Ukraina Looser

Liczba postów: 21 Join date: 18/07/2011 Age: 17
 | Temat: Re: Nieobecności. Pon Sty 23, 2012 4:52 pm | |
| Konto/konta: Ukraina Termin nieobecności: od dzisiaj do czasu nieokreślonego Powód: Pierwszy to decyzja taty by od nowa zainstalować system w kompie bo ponoć tyle naściągałam na niego, że zamula .-. drugi to mam ferie i generalnie chcę z nich skorzystać więc częściej bywam na stoku narciarskim, trasie biegowej, na lodowisku itp. niż na kompie trzeci to, że jak jestem w domu to po przymusem pilnowania młodszej siostry, a ta ostatnio tak rozrabia, że muszę skupiać na niej cała moją uwagę .-. a czwarty powód jest taki iż muszę jeszcze zakuwać bo na przywitanie w szkole mam od cholery sprawdzianów i kartkówek D: |
|
 | |
Bułgaria Still Looser

Liczba postów: 90 Join date: 18/07/2011 Age: 103
 | Temat: Re: Nieobecności. Sro Lut 01, 2012 8:08 am | |
| Konto/konta: ... no wiecie |: Termin nieobecności: Chuj wie Powód: NIE MAM NETU C: |
|
 | |
Włochy Południowe Looser

Liczba postów: 4 Join date: 04/01/2012
 | Temat: Re: Nieobecności. Sro Lut 01, 2012 9:50 pm | |
| Konto/konta: Włochy Południowe i Filipiny Termin nieobecności: od dzisiaj do nie wiadomo kiedy .-. Powód: nawałnica nauki, kilka spraw rodzinnych i ogólnie brak czasu D: |
|
 | |
U.S.A Looser

Liczba postów: 2 Join date: 02/01/2012 Age: 19 Skąd: Washington
 | Temat: Re: Nieobecności. Czw Lut 02, 2012 1:31 pm | |
| Dzięki, Margo, za usprawiedliwienie mnie ;)
Konto/konta: U.S.A Termin nieobecności: do 10.02., ale pewnie teraz będę niekiedy wpadać, bo jest już luźniej Powód: studia, studia, studia. Jako niewtajemniczona w ową sztukę istotka wybrałam sobie jedną z najgorszych (w znaczeniu najlepszych) uczelni naszego kraju, a na dodatek, myśląc, iż wybieram całkiem przyjemny kierunek okazało się zupełnie na odwrót. Tak też oblężenie studenckich główek zaczęło się już pod koniec stycznia, kiedy to namnożyły się egzaminy zero. Obecnie jestem już na prostej, no... Poza kilkoma egzaminami *obniżenie morali po uświadomieniu sobie, że są to wiodące przedmioty jej kierunku* Tak czy siak, wiadomo, kiedy nauka wzywa jest tysiące innych, ciekawszych rzeczy. Chyba że się człek o bombie wodorowej uczy, ale tego ode mnie nie słyszeliście. Postaram się więc trochę częściej wpadać, a jak nie, to 10.02. na pewno będę.
See ya! |
|
 | |
Korea Północna Najlepsze OC

Liczba postów: 79 Join date: 18/07/2011 Age: 63
 | Temat: Re: Nieobecności. Czw Lut 02, 2012 6:27 pm | |
| Konto/konta: Korea Północna. Termin nieobecności: 03.02.12 - ? Powód: Wyjaaazd. |
|
 | |
Serbia Looser

Liczba postów: 3 Join date: 25/01/2012 Age: 17
 | Temat: Re: Nieobecności. Pią Lut 03, 2012 7:39 am | |
| Konto/konta: Albania Termin nieobecności: od dzisiaj do końca lutego Powód: Mimo iż uparcie nie chciałam wierzyć w słowa Asu, że będzie totalna masakra w szkole przez sprawdziany i kartkówki, to jednak się myliłam i aktualnie mam już cały luty zapisany sprawdzianami i kartkówkami .-. Jak będę miała okazję to pewnie wbiję.... Jak będę miała okazję.. ta... |
|
 | |
Francja Najlepiej Odgrywany Kanon

Liczba postów: 71 Join date: 27/09/2011
 | Temat: Re: Nieobecności. Wto Lut 14, 2012 1:52 pm | |
| Konta: Francja, Mołdawia Termin: Od dzisiaj do nie wiadomo kiedy Powód: Muszę ogarnąć parę spraw |
|
 | |
Peru Looser

Liczba postów: 18 Join date: 24/08/2011 Age: 469 Skąd: Lima
 | Temat: Re: Nieobecności. Sob Lut 18, 2012 6:35 pm | |
| Konto/konta: Peru Termin nieobecności: 18 luty - 18 marca 2012r. Powód: Następna choroba :| |
|
 | |
Karaiby Znajda

Liczba postów: 128 Join date: 30/07/2011
 | Temat: Re: Nieobecności. Nie Lut 19, 2012 3:10 pm | |
| Konto/konta: Karaiby, Rosja, Kambodża Termin nieobecności: 19.02 wieczór - ...środa, czwartek lub piątek, nie wiem xD Powód: Wyjazd do Karpacza <3 |
|
 | |
Finlandia Znajda

Liczba postów: 102 Join date: 19/08/2011 Age: 94 Skąd: Helsinki
 | Temat: Re: Nieobecności. Pon Lut 20, 2012 12:37 pm | |
| Konta: Finlandia, Grenlandia Termin: bliżej nieokreślony, mam nadzieję, że do miesiąca wrócę Powód: Zostawiłam zasilacz do laptopa u mojej dziewoji i będę dopiero, kiedy go odzyskam. Ewentualnie będę się pojawiać w poniedziałki rano, bo nie ma ojca a ja nie mam zajęć. |
|
 | |
Hong Kong Looser

Liczba postów: 7 Join date: 13/08/2011 Age: 17 Skąd: Azja
 | Temat: Re: Nieobecności. Yesterday at 11:36 pm | |
| Konto/konta: Hong Kong Termin nieobecności: gdzieś do marca Powód: szkoła |
|
 | |
|