|
| | Dlaczego akurat ta postać/te postacie? | |
| |
| Autor | Wiadomość |
|---|
Serbia Najstraszniejszy User Największy Chuj

Liczba postów: 93 Join date: 18/07/2011 Age: 18
 | Temat: Re: Dlaczego akurat ta postać/te postacie? Sob Wrz 03, 2011 2:46 pm | |
| ... pomijając szereg postaci jakimi byłam na paściee. (było ich z 8-10? |:) Serbię pokochałam po przeczytaniu zjazdu rodzinnego. Był takim jakby przeciwieństwem Gilberta. A ten opis jak strącał jabłka <33 Ogólnie to mam dośc podobny charakter do Gorana. Poza tym tą postacia można klnąć bez ogródek. Lubię tez Serbię jako sam kraj. ^^ Rumunię wzięłam, bo kraj lubiłam już wcześniej a jak się pojawił oficjalnie to łapy pracz, on mój >:C Nadałam mu charakter, na podstawie kilku słów od Himy i chyba mi się udało <3
Co do byłych postaci na hetare: Rosja- Bo ja jestem czystym złem a przy okazji słodka. Chciałam omijac regulamin i Gidmodowac :< |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Dlaczego akurat ta postać/te postacie? Pon Paź 03, 2011 2:47 pm | |
| Ahaha moje postacie... No więc ten...
Nowa Zelandia generalnie rzecz biorąc to kocham to państwo, i jak bym tylko miała taka możliwość osiedliła bym się tam na stałe. Zelką zaczęłam grać już na Paściee, kiedy to moje ukochane państwo nie miało jeszcze nadanego wyglądu przez autora. Z czasem kiedy pojawił się Kanon NZ, moja urocza, ciotowata, z syndromem dziecka z rozbitej rodziny Zelka stała się po prostu jego siostrzyczką opiekującą się głównie całym szeregiem stworzeń które przecież ma. I nawet ma te dwa które już nie istnieją, o! Irlandia Płn zrobiłam ją z nudów. Z cholernych nudów, i narastającej niechęci do grania Zelką, która jako romantyczka+ciota przeżywała przez MIESIĄC zawód miłosny związany ze starym Turcją. Tak, nawet jak mam OCki nadaje im stały niezmienny charakter -3-. Więc... znudzona emoZelką postanowiłam zrobić sobie nową postać która będzie jej przeciwieństwem. Nie chciałam brać Irlandii, bo bałam się że będę porównywana do pastowej Irki .3. Dlatego wzięłam Północ. Poza tym, kocham Brytyjczyków... no i chciałam mieć zielony kolorek. W sumie... zrobiłam ją też dla zielonego kolorku -3- Hun co prawda Huna już nie ma i dalej za nim płaczę, ale osobiście Hun jest moim idolem. Ja go kocham, ja go wielbię. ZELKA CHCE HUNA D:< Był czas, że na pastaa zrobiło się dość sporo emerytów. Więc postanowiłam mieć też jednego z nich, i to takiego który będzie bliski mojemu ulubionemu kanonowi, czyli Turcja. W sumie... Hun to taki Turcja tylko, że Hun NIE MYŚLI, on egzystuje, on jest boski. ADMINKI PLOX JA KCEM HUNA ; ; Hun chce ZRÓBMY TO NA NIETOPERZA, ARU! z Cesarstwem 8D Turcja historia Turcji zaczyna się z momentem kiedy poprzednia userka z niego zrezygnowała. Nie mogłam się powstrzymać. Musiałam go mieć. Kocham Turka. Razem z Austrią i Anglią stoi na podium moich ulubionych Hetaliowych postaci. No i całkiem mi się dobrze nim gra w parze z Elką. Ale ubolewam nad faktem iż musiałam się na korzyść Turcji pozbyć Huna. Boli mnie to, że nasz Grek ucieka za każdym razem kiedy Sadiq położy na nim swoje łapsko D:
No i to tyle o: Grałam też Kiku... ale... No nie będę pisać bo nasz nowy Japonia jest bezkonkurencyjny.
ANGLIO, PRUSIE nie wyobrażam sobie, żeby KTOKOLWIEK inny grał tymi postaciami tak dobrze jak wy. Prowadzicie je po prostu nie ziemsko. Kocham was. Bardzo was kocham :'D |
|  | | Laos Nieogar Roku Mistrz Randomów

Liczba postów: 170 Join date: 01/09/2011 Age: 658
 | Temat: Re: Dlaczego akurat ta postać/te postacie? Wto Paź 04, 2011 6:07 pm | |
| Chyba zachciewa mi się esejów, bo nie mam co robić, to ten |D"
Tak więc zacznę od Turka, bo do niedawna grałam właśnie nim i wiele osób mnie tak kojarzy. Tak więc, jeszcze za czasów Pastyy (chyba nawet prawie rok temu) natrafiłam na to forum, a nie wiedząc do końca kim grać, bo Hetalię znałam tylko z paru odcinków anime/stron mangi, spojrzałam na "najbardziej potrzebnych". No i drogą eliminacji doszłam do tego, że najbardziej by mi pasował Turek, w sumie najmniejszy sztywniak wśród tych, których wtedy potrzebowali (m.in. Dojca i Japonii). Czyli po prostu- to był random |D" A skąd się wziął Laos? Po prostu z różnych względów (które niektórym nawet przedstawiałam w szczegółach, kto wie, ten wie, kto nie wie- to trudno) postanowiłam zrezygnować z Turka i zaczęłam dumać nad kolejną postacią. Najukochańsze postaci były zajęte, więc zaczęłam się rozglądać za jakimś fajnym OC. I totalnym przypadkiem do łba wpadła mi nazwa tego kraju. Poczytałam nieco, ogarnęłam... przy okazji chciałam jednak kogoś związanego z Yao i Viet. No i tak oto powstał kolejny członek azjatyckiej rodzinki, pieszczotliwie nazwany przez jednego braciszka "skośnym kazirodem" jeszcze zanim się nim zarejestrowałam |D" |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Dlaczego akurat ta postać/te postacie? Sob Paź 15, 2011 11:05 am | |
| Gruzja -Bo lubię rosyjską vodkę i karabiny. I czasami mam napady agresji.
Andora - Bo jest taka uroczaa~
Krótko i treściwie nie?
|
|  | | Ukraina Looser

Liczba postów: 47 Join date: 18/07/2011 Age: 17
 | Temat: Re: Dlaczego akurat ta postać/te postacie? Pią Lis 04, 2011 3:43 pm | |
| Czemu gram Ucią? @@ Sama nie wiem, ale kiedy zaczęłam grę była masa wolnych postaci. Tylko no powiedzmy szczerze nie potrafię grać męskimi osobnikami. Po prostu nigdy mi to nie wychodzi xD No więc skupiłam się dokładnie na kobietach, których jest i tak mało... No i jakoś wpadła mi w oko Ukraina. Pomyślałam sobie, że jeśli mam tam rodzinę to czemu nie... No i jakoś się do Uci przywiązałam no i całkowicie rypię jej postać xD |
|  | | Portugalia Mistrz Dram

Liczba postów: 166 Join date: 22/10/2011 Age: 1143 Skąd: Lisboa Antiga
 | Temat: Re: Dlaczego akurat ta postać/te postacie? Pią Lis 04, 2011 5:12 pm | |
| Cóż, zaczęło się od tego, że na pewnym małym, zdychającym już forum zechciałam być sobie Irlandią. A tak się złożyło, że Ircia była akurat zajęta. Szlag, pomyślałam, przecież o Irlandii wiem całkiem sporo, czemu nie mogę być nią?! No ale cóż... moja chęć do kompletnego schrzanienia jakieś postaci była wręcz niepohamowana. Dlatego też postanowiłam stworzyć postać Portugalii. Nie wiedziałam o niej absolutnie NIC. No, może tyle, że leży gdzieś tam koło Hiszpanii i kiedyś tam zajęła jakieś tam ziemie gdzieś tam... No, i że Magellan chyba był z tamtych okolic. Jako osoba, która nie lubi niedopracowanych postaci (wiem, nie widać @_@) postanowiłam poczytać co nieco o Portugalii, o jej imperium, relacjach z innymi krajami... z czasem zrobiło się to wciągające. Zaczęłam słuchać fado, czytać od cholery portugalskiej literatury, polubiłam zarówno tę moją małą marudę, jak i kraj oraz jego kulturę. A kiedy nasza kochana Anglia zaciągnęła mnie na to szacowne forumowisko (PRZEPRASZAM ŻE TU ŻYJĘ), postanowiłam dalej zatruwać ludowi świata życie jako moja Portugalcia. Kurna, ja nad książkami siedziałam tydzień, zanim w ogóle założyłam konto! I co mnie przeraża - zaczynam już powoli osłuchiwać się z portugalskim i poniekąd go rozumieć... |
|  | | Karaiby Znajda

Liczba postów: 132 Join date: 30/07/2011
 | Temat: Re: Dlaczego akurat ta postać/te postacie? Pon Lis 21, 2011 6:43 pm | |
| Wywodów część dalsza: Wszyscy napisali takie piękne opowiadanka, więc ja się poprawię ;c;
Rosja Rosję jako kraj lubiłam epizodycznie. Kochałam balet w czym Rosja jest naprawdę genialna <3 No i w "Pamiętniku księżniczki" był Borys a on był z Rosji i grał na skrzypcach i wkładał swetr do spodni :'D (mój ulubiony bohater). To nierozgarnięcie i zacofanie Rusków uznaję za mega słodkie i kochane <3 A co do tego ma hetare? No więc znalazłam to forum i byłam bardzo rada, że tak się stało. W dzień, w który weszłam forum nie działało ale już w planach miałam zrobienie konta Elki. W tej babie nie ma miejsca dla facetów >:D No ale na drugi dzień okazało się, że jest zajęta. Myślałam o Japonii ale za samą postacią jakoś nie przepadałam (chociaż grać bym nim mogła). Zauważyłam, że sporo głównych bohaterów jest wolna ale pociągnęło mnie do Iwana i tak zostało. Pokochałam go. Jak matka syna. I tak zaciągnęło mnie do wszystkiego co ruskie: do języka, kultury, historii. Wiem, że na początku mój Iwan był zbyt fluffowy ;w; ale to było tylko takie zagranie, takie obeznanie się w terenie i zmylenie przeciwników |D" Ta, jasne No ale teraz jest ok C:<
Karaiby Zachciało mi się drugiej postaci - koniecznie OC. Jako patriotkę ciągnęło mnie do Polski, który był zajęty i nieużywany gratis. Tak więc pomyślałam o Rzeczypospolitej Obojga Narodów jako o córce Polski i Litwy. Dowiedziałam się jednak, że to się liczy jako ich ślub a nie dziecko. Tak więc postawiłam na Koronę Królestwa Polskiego - młodszą siostrę Felka, który zachorował na kilka lat (ja wiem, że to się nie trzyma kupy). Ale NIE. No więc mój wzrok padł na Azjatów i ich kochającą się rodzinkę: Makau. Zdecydowałam się na to, Kaamos mi trochę pomogła i co? Gościu (pan H.) jakiś tam czas przed tym narysował jakiegoś kolesia i nazwał go Makau. I gdzie tu sprawiedliwość? Yao więc nie dostał córeczki >:C Ale kogo to obchodzi. Z Zimbabwe nawet nie próbowałam: zobaczyłam, że to półkanon, który mi się nie podobał. Później i tak stwierdziłam, że "jak tym grać?" No i me oczęta spadły na Kraiby. Może jakąś wysepkę? Chociaż... Karaiby zapsiane są tu jako zupełnie osobna postać... I tak powstałą Luka - shizowata mamuśka (przy czym jej bahory nie są do końca jej) bez praw i obowiązków, cierpiąca na różne powikłania w tym wielkie podzielenie jaźni (co tłumaczy się tym, że na Wyspach Karaibskich jest bardzo zróżnicowana kultura). Z tą babą nie da się wytrzymać. Miała być na początku moim odzwierciedleniem ale wyszłaby zbyt nudno jak na tutejsze standardy (pod kilkoma względami). No więc wszystkie cechy trochę wyjaskrawiłam i TADAM! No i Sparrow C: Gościu, który mnie prześladował D| Bo teraz już mniej ;3;
Kambodża Chęć posiadania kogoś z rodzinki Azjatyckiej powrócił. No bo tak. Kambodżę opracowałam i narysowałam kiedyś tam. Chociaż kraj znałam głównie z biednych dzieci (oczywiście na początku byślałam, że to lezy gdzieś obok Azerbejdżanu). Spytałam Maśkę czy mogę a ona na to, że potem. A potem to można było mieć 3 konta ;w; No i tak powstała Kambi - zupełne przeciwieństwo tego co stworzyłam wcześniej (po przeczytaniu "fachowej" lektury). Kultura Kambodży mnie zacieszyła, bardzo fajny kraj, aż trudno uwierzyć, że to najbiedniejszy kraj Azji ;c; Tak czy inaczej lubię ją. Raczej. Na trzeźwo jest miła, słodka, urocza, kulturalna aż do bólu, kocha swoją rodzin i wgl. dziecko szczęścia i pokoju. Jak jej się coś da - nawet nie podziekuje tylko rzuci się na zdobycz (jeśli to coś do jedzenia to od razu zostanie zjedzone). Wiem, że powinna dziekować i wgl. ale no cóż |D" No a po pijaku zachowuje się jak jej starszy braciszek Yao. Wgl. tak trochę charakter od Yao zapożyczyłam ale co tam *___* Ważne, że efekt końcowy jest dobry C:
I że poznałam kulturę różnych części świata C': |
|  | | Chiny Mistrz Dram Największy Zboczeniec

Liczba postów: 385 Join date: 18/07/2011 Age: 2010 Skąd: Beijing
 | Temat: Re: Dlaczego akurat ta postać/te postacie? Pon Lis 21, 2011 8:18 pm | |
| Kambi ma charakter od Yao? W sumie... możemy się więc spodziewać skurwielowania. Czerwoni Khmerowie byli najbardziej wrednymi szujami ze wszystkich komuchów. Chyba tylko nie przebijają Korei Północnej.
Sorry za offtop, ale nie mogłam się powstrzymać. _________________ Nadciągają Azjaci...  ...aby okupować CB. | Cytat: | | [20:30:07] Laos : Twoja skurwielowatość nie z mięśni się w końcu bierze, a z mózgu .o. *le random* |
| Cytat: | | [20:53:08] Laos : *XDDDD* ....o, calusieńki czerwony się zrobił o: jak jakiś niewyżyty komuch po rewolucji XD *random* |
|
|  | | Karaiby Znajda

Liczba postów: 132 Join date: 30/07/2011
 | Temat: Re: Dlaczego akurat ta postać/te postacie? Pon Lis 21, 2011 8:39 pm | |
| <3
Tak wgl. to dopiero teraz zauważyłam jak bardzo się rozpisałam @@" |
|  | | Peru Looser

Liczba postów: 12 Join date: 24/08/2011 Age: 469 Skąd: Lima
 | Temat: Re: Dlaczego akurat ta postać/te postacie? Pią Gru 09, 2011 11:54 am | |
| Peru Dlaczego właśnie on?~ 1 Nie zawsze udaje mi się prowadzić postać kanoniczną idealnie tak jak widzi to autor 2 Chciałam mieć OC 3 Uwielbiam oglądać filmy historyczne i programy o gotowaniu krajów Ameryki Południowej .-. Bear’a Grylls’a też lubię 4 Bo tak 5 Peru to taka ładna nazwa kraju… 6 Ma ładną flagę._. 7 Bo Lamy 8 Ponczo i te fajne czapki 9 Nie chciałam żadnego Murzyna, Azjata, Europejczyka, czy innych tam 10 Bo fajnie, by było mieć postać, która ma problemy ze sobą
|
|  | | California State Looser

Liczba postów: 4 Join date: 05/02/2012 Age: 161
 | Temat: Re: Dlaczego akurat ta postać/te postacie? Sob Lut 18, 2012 6:14 pm | |
| No to po kolei rozpiszę się o moich kontach:
Finlandia - Moje pierwsze, jeszcze na paście. Po prostu znalazłam to forum klikając ot tak w jakieś banery na forum na którym wtedy byłam i tak znalazłam pastę. No i w "najbardziej potrzebnych" Były wymienione Finlandia i jakieś tam dwa inne. O Finlandię prosił Szwed (tutaj Argentyna) który był dosyć często obecny a o te pozostałe dwie postacie prosiły osoby które jakoś mniej się udzielały no i w ten sposób chyba właśnie doszłam do tego żeby być Finlandią. Moje życie zmieniło się na zawsze gdy odkryłam że Finlandia nie jest państwem skandynawskim.
USA - Po jakimś miesiącu czy dwóch zaczęłam myśleć o założeniu sobie drugiego konta. Z początku miała to być Warszawa. No i jak tak opracowywałam charakter stereotypowego Warszawiaka to zaczęłam zauważać pewne podobieństwo między nim a Alfredem z Hetalii. Z początku się wahałam bo choć państwa były chyba generalnie milej widziane niż regiony (przynajmniej ja to tak widziałam i sama wolałam pisać z postaciami reprezentującymi państwa niż jakieś Śląski i inne takie) to do Warszawy byłam bardziej emocjonalnie przywiązana niż do jakiegoś dalekiego państwa o którym w sumie nic wtedy jeszcze nie wiedziałam. No to postanowiłam spytać wyroczni (xD) czyli przebywającego przypadkiem na SB Anglii, no i tak wyszło, że zostałam w końcu USA. Mój etap dokształcania się na temat USA trwa już chyba półtora roku. Podobno jak już osiągniesz level, na którym zaczniesz traktować każdy stan osobno, przechodzisz na nowy poziom świadomości. A ja chyba powoli zaczynam je już tak postrzegać, więc ten... |D'
Dalej miałam krótkie epizody grania jako Molesey (takie bardzo małe miasteczko niedaleko Londynu), Saami (mamusia Finlandii i chyba Karelii), Szwecja (bardzo krótki epizod), Dania, UE (już wtedy widziałam USA jako coś podobnego do UE więc zaczęłam się zastanawiać ze skoro istnieje USA jako coś pojedynczego to czemu nie ma UE?), Niemiec (to też była tylko krótka przygoda na HetaSeason).
Chile - Chciałam coś z zachodniej półkuli, grałam w tamtym czasie głównie jako USA, Meksykiem umiałabym być, ale już czekałam na niego jako USA, chciałam ogólnie wziąć coś niezwiązanego z postacią którą już grałam. I jest taka autorka na dA - vtophia. Zakochałam się w jej kreacji Chilijczyka. To, że dziwnie mówi (choć mi jest ciężko mówić tak samo), że klnie, że nikt go nie lubi. Poza tym byłam przyzwyczajona do grania postaciami mniej rozgarniętymi, narcystycznymi i najczęściej niezbyt mądrymi. Chile byłby więc zwrotem o 180 stopni (uchodzą za najinteligentniejszych na kontynencie, twardo trzymają się zasad i są zakompleksieni narodowo), byłam ciekawa czy dam radę. Zaczęłam zbierać informację o kulturze, historii, różne ciekawostki. I wtedy jeszcze bardziej się nim zachwyciłam. Ten koleś wymiata @@
Kalifornia - Historia i kultura USA, zależności owego społeczeństwa są super interesujące. Jednak niektórych rzeczy wolałabym nie wiedzieć. System prawny USA jest do dupy. Amerykański ustrój to jakaś kosmiczna parodia demokracji. Działanie rządu federalnego poza granicami USA... Szkoda gadać. Niemiec to przy nim aniołek a Rosja może ledwo dogania, wierzcie mi. Zaczęłam pałać niechęcią do rządu federalnego. Ale stany jako stany nadal lubię, więc wzięłam jeden stan jako swój awatar i wio. Wybór jest dość... w gruncie rzeczy przypadkowy. I gdyby ktoś miał wątpliwości - pojedyncze stany BARDZO różnią się między sobą. Łączy je właściwie tylko flaga (choć niektóre stany mają własną, oczywiście ta federalna jest ważniejsza ale mają) no i oczywiście język.
Mam nadzieję że nie pominęłam żadnego niezwykle ciekawego momentu mojego międzyforumowego życiorysu. |
|  | | Birma Looser

Liczba postów: 7 Join date: 02/02/2012
 | Temat: Re: Dlaczego akurat ta postać/te postacie? Nie Lut 19, 2012 12:01 am | |
| Wyspy Cooka - Wszystko zaczęło się od Pastyy. Zainteresowałam się Hetalią i kilka dni później pomyślałam "Fajny byłby PBF Hetaliowy". Po przeszukaniu bannerów na Forum którym grałam, zobaczyłam właśnie reklamę Pastyy. Weszłam, rozejrzałam się ale nie zarejestrowałam. Bałam się i wiedziałam że mnie tam zjedzą D:. Jednak po kilku dniach przypadkiem trafiłam znowu na Hetaliowy PBF i tym razem postanowiłam dołączyć. Przejrzałam listę wolnych postaci. Nie chciałam postaci która będzie bardzo zauważalna, wolałam jakąś małą OC która będzie umiała wtopić się w otoczenie. I tak wybór padł na Wyspy Cooka. Od razu w oczy rzuciła mi się nazwa, a że nawet nie wiedziałam gdzie to leży poszperałam trochę w necie. No i tak to było. Po zamknięciu Pastyy trafiłam na Hetare. Tu również założyłam tą postać i tutaj grało mi się nią lepiej bo więcej nad nią myślałam. Później jednak poprosiłam o usunięcie. Teraz trochę denerwuje mnie jak ktoś woła na mnie "Cooka" bo pieprzyłam tą postać na całej linni i była to moja najbardziej nieprzemyślana OC.
Chorwacja - Gra Wyspami Cooka strasznie mnie nudziła, więc postanowiłam założyć OC z "wyższej półki". Padło na Chorwację. Z początku wymyśliłam jej charakter który był JEDNĄ WIELKĄ POMYŁKĄ. Później przeczytałam trochę więcej o tym kraju. Z historii i stereotypów wytworzyłam Ankę: Chamską i narcystyczną choleryczkę hejtującą Serbię i Bośnię. Dla mnie był to chyba strzał w dziesiątkę gdyż gram nią chyba z pół roku i nadal mi się nie znudziła.
Sealand - Ta postać już w serii przypadła mi do gustu. Mały irytujący bachorek który uważa się za państwo a nikt go nie uznaje. Niektórych on denerwował jednak ja go pokochałam. Peter był odskocznią od fluffowej Cooki i cholerycznej Chorwacji, a prócz tego był to mój pierwszy i ostatni kanon jakiego grałam. Po prostu nie potrafię grać Sea. Albo wychodzi mi słodziutki chłopaczek albo przeklinający i upierdliwy bachor. Nie potrafiłam połączyć tych dwóch wcieleń, dlatego skłoniło mnie to do pozbycia się mojego ukochanego Sealanda. Chociaż nie gram już tą postacią to kocham ją i tęsknie do grania nim. CIOCIA CHORWACJA CIĘ KOCHA PETERKU ; ;.
Birma - Pragnęłam posiadać Azjatę. Po prostu chciałam zaistnieć w tej chorej skośnej rodzince. Na początku założyłam Singapur która była całkowitym fail'em i odpuściłam sobie Azję. Jednak później znów chciałam mieć żółtego. I jakimś trafem w internecie wpadłam na Birmę. Obejrzałam film dokumentalny, przeczytałam historię tego kraju i tak bardzo spodobała mi się, że postanowiłam założyć jej konto na forum. Birma jest połączeniem mojego Singapuru oraz Litwy. Przynajmniej tak mi się wydaje, noale do rzeczy. Than była naprawdę przemyślaną postacią i jestem szczęśliwa że ją założyłam. Jej strach przed niektórymi państwami oraz chęć robienia wszystkiego dla innych ujął mnie. Zakładając Maynmar miałam na uwadze także powolne tępienie Azjatek. No i Wiet chciała siostrę :'D.
A teraz taki bonus ode mnie. c:
Irlandia - Tą postacią grałam akurat na Marukaite. Założyłam ją gdyż uwielbiam tradycję i historię Irlandii. Wszystko co związane z tym krajem strasznie mnie kręci: Piwo, koniczyna ( zwana Shamrock ), Dzień Świętego Patryka, kolor zielony, wisky, Leprechauny. Moim wyobrażeniem Irlandii była rudowłosa dziewczyna z kilkoma piegami na nosie, optymistycznym usposobieniem i trochę leniwym nastawieniem do życia. Pewnie większość taką Irlandię też sobie wyobraża ale prawdą jest iż w tej części świata ludzie są najczęściej blondynami lub brunetami. Ale mniejsza :'D |
|  | | Albania Looser

Liczba postów: 18 Join date: 25/01/2012 Age: 18
 | Temat: Re: Dlaczego akurat ta postać/te postacie? Czw Lut 23, 2012 10:54 pm | |
| A natchnęło mnie do opowiedzenia dlaczego gram Albanią xD No więc pomijając jakże ciekawą historię skąd się tu wzięłam to jak bardzo ciekawa jest historia czemu Albania xD. No więc kiedy ogarniałam o co chodzi w paściee (jeszcze wtedy to było) zastanawiałam się jakim krajem mam grać. Chciałam jakieś OC bo mangi wtedy nie ogarniałam... Więc tak rozmyślając w końcu wyłowiłam dwa kraje: Albanię i Mołdawię. Pamiętam, że Mołdawię chciałam bo piosenka na eurowizji mi się podobała (tak wiem super kryteria xD), a Albanię bo nazwa. W końcu wybrałam Albanię. Pamiętam, że na początku zrobiłam z niej głupiutką sklerotyczkę, która kochała gyros i naturalny asfalt ponad wszystko. Przyznam, że utrzymywałam się tej wersji bardzo długo. Potem Asu podrzuciła mi link do "Zjazdu Rodzinnego" i ogarniając postacie natknęłam się na Albanię jako matkę Kosowa. No więc nie widząc w tamtej Albanii matki, zrobiłam z niej ciamajdę. Potem przy czytkach znikłam z forum i jakoś dałam się w końcu namówić Asu do powrotu. Tym razem przygotowałam się i dokładnie przestudiowałam historię Albanii. Całkowicie zmieniłam jej postać zostawiając tylko imię i umiłowanie do gyrosa. Nawet teraz się wkurzam kiedy słyszę, że Albania nie istnieje, chociaż dwa lata temu też tak myślałam xD |
|  | | | | Dlaczego akurat ta postać/te postacie? | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| | Forum w całości jest własnością administracji. Kopiowanie dozwolone jedynie za zgodą właścicieli.
    | |