|
| | Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie | |
| |
| Autor | Wiadomość |
|---|
Chiny Mistrz Dram Największy Zboczeniec

Liczba postów: 385 Join date: 18/07/2011 Age: 2010 Skąd: Beijing
 | Temat: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Nie Wrz 11, 2011 2:13 pm | |
| Skoro administracja nie wyraziła sprzeciwu co do mojego pomysłu, przenoszę tę wiadomość z działu "propozycje", do osobnego działu.
Nazwa: Konferencja Żywych Trupów Miejsce: Gmach Światowych Konferencji - fabularnie oczywiście, bo całość i tak pewnie wyląduje w eventowni. Ilość osób: 5-10, ale jak będzie 15 to też ogarnę. Wstęp fabularny: To miała być kolejna nudna konferencja na temat globalnego ocieplenia, jednak stało się inaczej. Krzyki z niższych pięter uświadomiły was, że coś się dzieje. Okazało się, że cały budynek opanowały krwiożercze zombiaki. Macie dwa zadania: przetrwać i nie dopuścić, by te trupy rozlazły się po mieście. A przy okazji może dowiecie się, skąd się one wzięły. Uwagi: Szykować się na krwawą jatkę. Osoby wrażliwe proszone są o wstrzymanie się od uczestnictwa.
Dobra, a teraz z czym to się je. Ten event będzie nieco inny. A mianowicie wszystko rozegra się w JEDNYM temacie. Nie będzie żadnych lokacji, między którymi możecie sobie swobodnie przechodzić. Cały event będzie bowiem prowadzony w stylu klasycznej sesji RPG, tzn. będzie Mistrz Gry (czyli ja), który Wam wszystko będzie opisywał, a Wasze postacie będą reagować. Od Waszych działań zależy, czy postać zginie, czy nie. Kolejność odpisywania nie jest sztywna, jednak proszę, aby każda postać napisała swoją akcję po wypowiedzi MG. Osoby zamulające prawdopodobnie zginą bardzo szybko ^.^ Bardzo proszę wstrzymywać się od GODmodingu i opisywać swoje działania w miarę normalnie, żeby to pasowało do Waszej postaci (tak Ameryko, wiemy że jesteś bohaterem, ale promienie z oczu sobie daruj... Niemcy, wiemy, że super rzucasz granatami, jednak nie jesteś mistrzem miecza... itp). Za GODmoding udupię Was szybciej ^.^ Przykład rozgrywki: RUNDA 1 - MG, Gracz1, Gracz2, Gracz3, Gracz4, RUNDA2 - MG, Gracz3, Gracz1, Gracz4, Gracz2,
Pytania, sugestie? Zapraszam do zapisywania się. I proszę zapisać tylko jedno konto - przecież nie można pisać dwoma kontami w tym samym temacie xD PS: śmierć postaci w tym evencie oznacza odpadnięcie z akcji. Jednak nie ma ona wpływu na resztę forum, tzn. nie będziecie sobie wydzierać ziemi. Nagrodą dla osób które przetrwają może być 5 albo 10 Złotych Cycków (zależy od Adminów <3).
START EVENTU - WTOREK, 13.09.2011
----------
ZAPISANE OSOBY:
1. NIEMCY 2. SZKOCJA 3. USA 4. CHORWACJA 5. LITWA 6. BIAŁORUŚ 7. SZWAJCARIA 8. KOSOWO 9. NORWEGIA 10. INDIE 11. KOREA POŁUDNIOWA 12. ROSJA (???) 13. WIETNAM _________________ Nadciągają Azjaci...  ...aby okupować CB. | Cytat: | | [20:30:07] Laos : Twoja skurwielowatość nie z mięśni się w końcu bierze, a z mózgu .o. *le random* |
| Cytat: | | [20:53:08] Laos : *XDDDD* ....o, calusieńki czerwony się zrobił o: jak jakiś niewyżyty komuch po rewolucji XD *random* |
Ostatnio zmieniony przez Chiny dnia Pon Wrz 12, 2011 9:29 pm, w całości zmieniany 6 razy |
|  | | Litwa Moderator

Liczba postów: 327 Join date: 24/08/2011 Skąd: Vilnius
 | Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Nie Wrz 11, 2011 2:25 pm | |
| Em... A kiedy dokładnie to się zacznie? Data, godzina? Od tego zależy, czy się zapiszę czy nie. ^^ _________________ To JA zapoczątkowałem rozpad Związku Radzieckiego, więc nie mówić mi tu, że jaj nie mam. >< |
|  | | Chiny Mistrz Dram Największy Zboczeniec

| Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Nie Wrz 11, 2011 2:28 pm | |
| Myślę, żeby tak w przyszłym tygodniu zacząć. Całość będzie na fabule, więc może to trwać miesiącami @@ Chociaż jak ktoś mi będzie zamulał z odpisem pięć dni to się wkurzę i zombiaki go zjedzą. _________________ Nadciągają Azjaci...  ...aby okupować CB. | Cytat: | | [20:30:07] Laos : Twoja skurwielowatość nie z mięśni się w końcu bierze, a z mózgu .o. *le random* |
| Cytat: | | [20:53:08] Laos : *XDDDD* ....o, calusieńki czerwony się zrobił o: jak jakiś niewyżyty komuch po rewolucji XD *random* |
|
|  | | Chorwacja Znajda

Liczba postów: 151 Join date: 29/07/2011
 | Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Nie Wrz 11, 2011 2:37 pm | |
| Pomysł mi się podoba, tylko rozdzieram się w sobie czy wybrać Seslanda czy Chor D: ...c: Dobra, zapisz Chorwację, Yao @@ |
|  | | Litwa Moderator

| Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Nie Wrz 11, 2011 2:56 pm | |
| A jeśli będzie się odpisywało raz dziennie? ^^
Tylko... Na początku października jadę na tygodniową wymianę. >< _________________ To JA zapoczątkowałem rozpad Związku Radzieckiego, więc nie mówić mi tu, że jaj nie mam. >< |
|  | | fem!Irlandia Północna Still Looser

Liczba postów: 74 Join date: 18/07/2011 Age: 91
 | Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Nie Wrz 11, 2011 3:19 pm | |
| Zapisuję Białoruś.
Litwo jak Yao pozwoli to Natalia się toba zaopiekuje :> |

| Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Nie Wrz 11, 2011 3:23 pm | |
| Będę się cieszyć z odpisów raz dziennie. Więcej nie wymagam, bo przecież nie każdy siedzi cały czas na kompie. Nieobecność usprawiedliwiona to co innego niż zamulanie, nie martwcie się <3 _________________ Nadciągają Azjaci...  ...aby okupować CB. | Cytat: | | [20:30:07] Laos : Twoja skurwielowatość nie z mięśni się w końcu bierze, a z mózgu .o. *le random* |
|
|  | | Litwa Moderator

| Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Nie Wrz 11, 2011 3:27 pm | |
| To się piszę! Tylko niech mi Białoruś Litwy nie zgwałci, jak będę w Niemczech. *morderczy wzrok na Maś* _________________ To JA zapoczątkowałem rozpad Związku Radzieckiego, więc nie mówić mi tu, że jaj nie mam. >< |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Nie Wrz 11, 2011 3:29 pm | |
| Też chcę wreszcie coś porządnego na tym forum napisać! |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Nie Wrz 11, 2011 4:01 pm | |
| |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Nie Wrz 11, 2011 4:03 pm | |
| No to i mnie zapiszcie, masakra mnie przekonuje ^^ |

| Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Nie Wrz 11, 2011 4:04 pm | |
| Kosiu, do Ciebie to mam wątpliwości z tym GODmodingiem. Ale dobrze, niech będzie. _________________ Nadciągają Azjaci...  ...aby okupować CB. | Cytat: | | [20:30:07] Laos : Twoja skurwielowatość nie z mięśni się w końcu bierze, a z mózgu .o. *le random* |
|
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Nie Wrz 11, 2011 4:39 pm | |
| ja i godmoding? @@ nie żartuj sobie *focha się* a tak na serio to będę strzelał i korzystał z noża więc za bardzo nie będzie okazji do godmoda |

| Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Nie Wrz 11, 2011 6:09 pm | |
| Dobra, jest przyzwoita ilość ludzi, ale można się jeszcze zapisywać... jak ktoś ma ochotę.
START EVENTU - WTOREK, 13.09.2011
_________________ Nadciągają Azjaci...  ...aby okupować CB. | Cytat: | | [20:30:07] Laos : Twoja skurwielowatość nie z mięśni się w końcu bierze, a z mózgu .o. *le random* |
|
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Pon Wrz 12, 2011 7:37 am | |
| Jeśli można, to ja też bym zapisała moją In. I postaram się odpisywać szybko (choć w tym tygodniu pewnie nam już dowalą w szkole Dx). |
|  | | | | Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| | Forum w całości jest własnością administracji. Kopiowanie dozwolone jedynie za zgodą właścicieli.
    | |