Słowenia Admin

Liczba postów: 102 Join date: 18/07/2011
 | Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Pon Wrz 12, 2011 6:03 pm | |
| Zapisuję, tamtaramtam... Koreę Południową! *oklaski i fanfary*
Uprzedzam, że mam w szkole niezłą robotę (samorząd, olimpiady i Te rzeczy), więc mogę mulić, ale kopniak w dupę powinien załatwić sprawę. c: _________________ Bamboocha. |
|
Rosja Znajda

Liczba postów: 172 Join date: 18/07/2011
 | Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Pon Wrz 12, 2011 6:43 pm | |
| Zapisuję Karaibkę jeśli jest jeszcze miejsce. Albo Iwanka....... No nie wiem. Zapisz kogo wolisz albo jedną i drugiego 8D |
|
Chiny Mistrz Dram Największy Zboczeniec

Liczba postów: 385 Join date: 18/07/2011 Age: 2010 Skąd: Beijing
 | Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Pon Wrz 12, 2011 7:40 pm | |
| Nie można dwóch postaci. Zdecyduj się kogo chcesz zapisać, Kat. Wolałabym Rosję, bo mamy już Białoruś w drużynie i stworzylibyście morderczy tandem <33
KOREEEEEEEEEK *_______________* Kurna, że też nie mogę się pojawić Chińczykiem, bo Wam mistrzuję xd Może nie kopniak w dupę, ale zombiacze ugryzienie załatwi sprawę xd _________________ Nadciągają Azjaci...  ...aby okupować CB. | Cytat: | | [20:30:07] Laos : Twoja skurwielowatość nie z mięśni się w końcu bierze, a z mózgu .o. *le random* |
| Cytat: | | [20:53:08] Laos : *XDDDD* ....o, calusieńki czerwony się zrobił o: jak jakiś niewyżyty komuch po rewolucji XD *random* |
|
|
Wietnam Poglądacz Majtek

Liczba postów: 213 Join date: 18/07/2011 Age: 1011 Skąd: Z daleeeeka
 | Temat: Re: Konferencja Żywych Trupów - zapisy, pytania, sugestie Pon Wrz 12, 2011 8:31 pm | |
| JA!!! (czytać : Vietnam, bo Włoszek się boi <3) Wiem, że to ma być od jutraaa, ale byłabym szczęśliwa jakbym się jeszcze załapała |D" No ale chciałam brać udział w tym evencie od kiedy Yao o nim wspomniała kiedyś tam na cb! Weźcie to pod uwagę D: Kurnaaa, wiedziałam, że to ze zapomniałam adresu forum jak wczoraj siedziałam na komputerze siostrzyczki jest złym znakiem D: *Jeśli się nie załapię, to przeżyje |D" Piszę to tylko po lekturze pierwszego postu* |
|