Pan Gazeta Looser

Liczba postów: 3 Join date: 18/07/2011
 | Temat: Wydanie Pierwsze Pon Lip 18, 2011 3:27 pm | |
| Przeloty Czyli niecodziennik hetliowy. WSZYSTKO PISANE Z DEDYKACJĄ DLA ANGLII I PRUSA <33W tym numerze: „Pamiętniki Zajebistego Mnie” – światowy bestseller drukowany tylko u nas! Owcze gówna na Sb! – szokująca prawda o pupilkach domowych! Zaginęli w akcji… Wywiad z autorem „Pamiętników Zajebistego Mnie” „Wkładał sobie wibrator do nosa” – czyli co robią przywódcy organizacji w wolnym czasie Wolne ogłoszenia! Niedługo na półki wszystkich księgarni trafi nowy tom „Pamiętników…”. Nim jednak to nastąpi mamy zaszczyt przedstawić próbkę geniuszu autora! Enjoy! 26/06/2011. Kochany pamiętniczku~ Znowu wszystkich gdzieś, cholera jasna, wywiało i zostałem na tym pieprzonym sb sam. Znaczy nie do końca, bo jest tu jeszcze ten sukinsyn Serbia, on i jego strzelba, oraz jakieś kolejne wysepki, Islandia i Wyspy Owcze. No ale wychodzi na zero, ponieważ każdy zajął się sobą. Fakdapolis, nacieszę się swoją jakże świetną osobą sam. Tak więc siedzę sobie w jakimś kąciku, staram się nie przypominać Goranowi o moim istnieniu, bo mimo wszystko niezbyt uśmiecha mi się wydłubywanie kuli z bebechów, aż tu nagle słyszę słowo klucz. 'Spółkował'~. Kurwamać, może i nie czuję wielkiej potrzeby integracji z tymi dziwnymi typami ze Skandynawii, ale posłuchać to bym mógł, co nie? Tak więc zbieram graty, zręcznie mijam Serba i czołgam się w stronę tych dwóch szot, które właśnie zawzięcie dyskutowały o jakichś śmiałkach, którzy raczyli uprawiać trudną sztukę miłości z krasnoludami. Temat okazał się mniej interesujący niż się spodziewałem, dopadłem więc sobie puszeczkę chłodnego piwa i na moment wyłączyłem, by radośnie sobie powegetować, gdy nagle do moich uszu doszedł sceniczny szept tej dwójki: '...nie wierzysz w krasnoludy?' 'One też mają prawo do miłości!' '...wierzę, ale żeby iść z nim do łóżka? ...Dania...' Na moment mnie przytkało, gdyż mój mózg musiał przeanalizować te rewelacje odnośnie pożycia Daniuszki. Biorąc pod uwagę logikę, odrobinę kalkulacji i zachowanie proporcji... '...Dania musi mieć małego, skoro mógł tak z krasnoludem teges.' - rzuciłem triumfalnie, okrywając kolejny słaby punkt potencjalnego wroga. KOLEJNY DZIEŃ, KOLEJNE ZWYCIĘSTWO, BITCHES. A DANIA JEST SKROMNIE OBDARZONY PRZEZ NATURĘ. Owcze gówna na Sb! – szokująca prawda o pupilkach domowych! „To był kolejny spokojny dzień na Sb. Gdzieś tam w tle tylko rozlegały się odgłosy wystrzałów ze strzelby Serbii. Nie spodziewałem się tego. A jednak. Dopadły mnie.” Tak zwierza nam się Czytelnik, który woli nie ujawniać tożsamości. O czym jednak tak prawi? Nie, nie o nowych kebabach Turcji, ani o nowym chłopaku Węgier. Prawi o gównach, które ostatnio zalewają sobą Sb! Zwierzątka państw gubią się, znajdują, pasą! Jedzą. A produktem jedzenia jest guano. Sprawa nabiera potęgi, gdyż niedługo nie będzie gdzie postawić nogi. Co o tym jednak sądzą nasi Czytelnicy? | Cytat: | [Bardzo Dociekliwy Reporter] - Co pani sądzi o fali zwierząt, która zalewa SB? [Węgry]- Niech sobie bedą. Chyba, że to jednorożce. Jak to one to... oj tam oj tam @@" |
| Cytat: | [Bardzo Dociekliwy Reporter] - Co pan myśli o fali zwierzątek zalewających sb? [Chiny]- To trochę kłopotliwe, bo SB powoli zamienia się w małe zoo, ale niektóre z tych maluchów są bardzio śłodkie aru ^.^ [Bardzo Dociekliwy Reporter] - A co pan myśli o ich odchodach? Nie przeszkadzają? [Chiny]- Jak na razie się z tym nie zetknąłem. [Bardzo Dociekliwy Reporter] - Dziękuję |
| Cytat: | [Bardzo Dociekliwy Reporter] - Co pan myśli o fali zwierzątek zalewających sb? [Anglia]- ...Myślę, że o ile nie pieprzą się z nimi po kątach, wszelki zwierzyniec może sobie radośnie hasać... A już zwłaszcza jednorożce i latające króliki - w końcu są znacznie bardziej urocze i słodkie od wszelkiego ptactwa i wręcz biją je na głowę, prawda? PRAWDA? Hordy tego pieprzonego drobiu nie mogą zrobić z sb kurnika, do cholery. .^. |
| Cytat: | [Bardzo Dociekliwy Reporter] - Co Państwo myśli o fali zwierzątek zalewających sb? [Tunisia] - Ej no przepraszam za moje uszy i ogon... *zdołowana* [Bośnia i Hercegowina] - Myślę, że te zwierzątka, są złe i trzeba je ukarać schroniskiem czy jaki pies D: [Bardzo Dociekliwy Reporter] - A czy przeszkadzają Wam ich gówna? [Turcja] - Nawet bardzo D: [Tunisia] - Bośu chcesz mnie zamknąć w schronisku.... [Bośnia i Hercegowina] - Ale ty jesteś grzecznym pupilkiem CC: Ciebie nie zamkną tylko te bezpańskie! D: |
Uwaga! „Przeloty” ogłaszają konkurs! Udział może wziąć każdy! Jakie jest zadanie? Ano proste! Wystarczy zaprojektować logo dla naszej gazety. Forma i styl dowolny. Czym jest jednak konkurs bez nagrody? Tylko u nas wygracie: I miejsce - Wasze logo od teraz będzie oficjalnym logiem „Przelotów”; roczna prenumerata, wszystkie tomy „Pamiętników…” oraz NIEPOWTARZALNA MOŻLIWOŚĆ WYDANIA WŁASNYCH PAMIĘTNIKÓW! II miejsce - roczna prenumerata, wszystkie tomy „Pamiętników…”, zniżka w seksshopie III miejsce- roczna prenumerata, wszystkie tomy „Pamiętników…”
Zaginęli w akcji… Nie słychać już krzyków na Sb. Wszystko jakby umarło. A to wszystko przez jedną osobę. Czy może raczej jej brak. Co uważniejsi obserwatorzy mogli zauważyć, że od dawna nie widać z nami słoneczka Azjatów – Korei Południowej. Gdzie się podział?
| Cytat: | [Bardzo Dociekliwy Reporter] - Czy wie Pan gdzie w tym momwencie przebywa Korea Południowa? [Chiny]- Eh... z tego co wiem, jeśt obecnie na wakacjach i kąpie się w oceanie aru. |
Ta odpowiedź wskazuje na jedno! Korea Wyjechał z super tajną misją poznania nowej rosyjskiej technologii wojskowej! Rosjo strzeż się!
Wywiad z autorem „Pamiętników Zajebistego Mnie”
- Serdecznie witam państwa w jedynym i unikalnym wydawcą książki "Pamiętniki Zajebistego Mnie"! Autentyczne historia przez wieki! Miłość! Śmierć! Ser! Co natchnęło Pana do napisania tego dzieła? - ...RZECZ JASNA MOJA ŚWIATŁA OSOBA, CHOLERA JASNA. Tak, tak, nędzne szaraczki, moje bujne życie samo stało się dla mnie muzą. DOBRY WIECZÓR PAŃSTWU. >:C - Czy pojawiły się w pańskim życiu jakieś szczególne osobistości, którym poświęcił Pan większą część książki? - Ja, ja, stary Fritz, ja, trochę o mnie i ja? - A romans? - Ahahahah, cholera jasna, masz na myśli te wszystkie moje fanki? 8D' - Raczej Węgry... - ONA TEZ PODCHODZI POD MOJĄ FANKĘ, KURWAMAĆ. - Rozumiem. Czego możemy spodziewać się po przeczytaniu książki? - Nieprzespanych nocy, zmian światopoglądów, nowego spojrzenia na moją zacną osobę, zmartwychstań, przywrócenia wzroku niewidomym, pokoju na świecie..! D:< - Jak Pan myśli, czy czytelnicy dobrze odbiorą pańskie dzieło? - Muszę przyznać, że pierwsze trzynaście tomów może być trochę przyciężkawych w odbiorze, ale potem akcja się rozkręca. CÓŻ, SZCZENIĘCIEM BYŁEM, WAŻNE, ŻE JEST ROZWÓJ. I TO W JAKIM STYLU~. - Kiedy zostanie właściwie wydana książka? - Na początku planuję wydanie fragmentów w Przelotach, by zobaczyć w jaki sposób odbiorą moje przeżycia czytelnicy. A ODBIORĄ JE Z PEWNOŚCIĄ BARDZO POZYTYWNIE, CHOLERA. Z PEWNOŚCIĄ. >:C - Dziękuję serdecznie za wywiad. Życzymy Panu powodzenia! - ...Ahahaha, byłem jak zwykle świetny, co? D:< - ... tak.
„Wkładał sobie wibrator do nosa” – czyli co robią przywódcy organizacji w wolnym czasie
List od czytelników:
Moi drodzy! Pewnie każdy zna pana Wybka. Ostatnio założył organizacje UZP, ale tak naprawdę nikt wie co robi gdy nikt nie patrzy. Po wielogodzinnych obserwowaniach odkryliśmy, że przewodniczący tej szanownej organizacji zabawia się wibratorem. Udało nam się dotrzeć do miejsca i czasu, w którym się to zaczęło. Niedawno bowiem Wybrzeże Kości Słoniowej znalazł wibrator należący do Macedonii. Jeszcze nie znamy powodów tej zbrodni, ale wiemy tyle, że złodziej zabawiał się ową rzeczą wkładając ją do... nosa. To był piękny widok Aristydesa w jego naturalnym środowisku, ale do rzeczy! Sądzimy, że owy człek tęskni za swoją miłością, Kanapą, która najwidoczniej go opuściła, bo zapałała nagłą miłością do Dywanu i porzuciła dla niego Aristydesa. Widać więc, że nasz przedstawiciel Afryki najwyraźniej ma słabość do nieszczęśliwych miłości, którą coraz częściej obdarza martwe, aczkolwiek dające komfort przedmioty. Czy Wybek przestanie się zabawiać zabawkami i znajdzie sobie wreszcie dziewczynę? Pozostaje nam się tylko modlić... Zresztą i tak wszyscy wiedzą, że to się nie stanie. Biedny chłopczyna... Czy kanapa mu wybaczy? Będziemy go w dalszym ciągu śledzić.
List otrzymaliśmy od naszych wiernych Czytelników Macedonii i Turcji. Serdecznie Wam dziękujemy! W podzięce dostaniecie świeży egzemplarz „Pamiętników Zajebistego Mnie”!
Wolne ogłoszenia!  "Nie ma rzeczy, której bym nie wyprodukował aru" |
|
Gość Gość
 | Temat: Re: Wydanie Pierwsze Pon Lip 18, 2011 3:32 pm | |
| Wywiad z Prusem zachęcił mnie do szybszego przeczytania "Pamiętników zajebistego mnie" xD *tradycyjny komentarz* |
|
Gość Gość
 | Temat: Re: Wydanie Pierwsze Pon Lip 18, 2011 3:33 pm | |
| Veeeeeee! To genialne! C: Bardzo interesujący artykuł o Wybku, smutna historia z tą kanapą! D: Mogę zamówić prenumeratę? :3 Następny wywiad mógłby być z Anglią .o.
Poza tym wszystko jest super, a co do konkursu to myślę nad zgłoszeniem w końcu nagrody są tego warte! XD |
|
Gość Gość
 | Temat: Re: Wydanie Pierwsze Pon Lip 18, 2011 3:35 pm | |
| *jebł na miejscu* D: PRUS JEST GENIUSZEM I MAŚ <3 A Reportaż o Wybku mnie tak rozwalił, że przez was nie bd mógł spać po nocach jak od czwartku mnie nie bd >:C |
|
Chiny Mistrz Dram Największy Zboczeniec

Liczba postów: 385 Join date: 18/07/2011 Age: 2010 Skąd: Beijing
 | Temat: Re: Wydanie Pierwsze Pon Lip 18, 2011 3:36 pm | |
| Ten pamiętnik z pewnością będzie bestsellerem! Gazetka miała wspaniały debiut, oby tak dalej! Wybek i Kanapa... Dhrama pierwsza klasa <33333 |
|
Wyspy Kokosowe Najmilszy User

Liczba postów: 128 Join date: 18/07/2011 Age: 403
 | Temat: Re: Wydanie Pierwsze Pon Lip 18, 2011 3:37 pm | |
| Bardzo lubię słuchać historii naszego zacnego Prusa. A wiadomość, że wydaje "Pamiętniki Zajebistego Mnie" jest najlepszą wiadomością na dzisiejszy dzień. Bije to na łeb, na szyję, nawet sms od Tajlandii, że wraz z Koreą płd. nadal żyją |D' A widząc nagrody, które można zdobyć w konkursie, przeczuwam, że się zgłoszę <3 Gdzie należy przesyłać prace?| Włochy Weneckie napisał: | | Następny wywiad mógłby być z Anglią .o. |
JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA.
NO I BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE MOGĘ ZNOWU PRZECZYTAĆ "PRZELOTY". DZIĘKUJĘ. |
|
Prusy Admin Pairing Roku

Liczba postów: 558 Join date: 18/07/2011 Age: 786 Skąd: Z Twojej szafy.
 | Temat: Re: Wydanie Pierwsze Pon Lip 18, 2011 3:39 pm | |
| A MOŻE PO PROSTU DRUGI WYWIAD ZE MNĄ? *sparkle*
...A może nie? .^. Anglia |
|
Gość Gość
 | Temat: Re: Wydanie Pierwsze Pon Lip 18, 2011 3:40 pm | |
| Coco! Zdjęcia do Pana Gazety na PW D: .
PRUSIE TAAAK! MY CHCEMY DRUGĄ CZĘŚĆ! *bunt* |
|
Gość Gość
 | Temat: Re: Wydanie Pierwsze Pon Lip 18, 2011 3:41 pm | |
| | Cytat: | - Raczej Węgry... - ONA TEZ PODCHODZI POD MOJĄ FANKĘ, KURWAMAĆ. |
PRUS, NIE JESTEM TWOJĄ FANKĄ DO CHOLERY -3- *tyle miała do powiedzenia*
Aaaa! Gazeta fajna ^^" |
|
Macedonia Najczęstszy Bywalec

Liczba postów: 409 Join date: 18/07/2011 Age: 20 Skąd: Skopje!
 | Temat: Re: Wydanie Pierwsze Pon Lip 18, 2011 3:44 pm | |
| AJAJAJ, WYBKU, TERAZ JUŻ WSZYSCY WIEDZĄ. :C
A Przeloty uwielbiam c': |
|
Korea Południowa Admin

Liczba postów: 233 Join date: 18/07/2011
 | Temat: Re: Wydanie Pierwsze Pon Lip 18, 2011 3:45 pm | |
| Tak wam mnie brakowało daze? c: |
|
Serbia Najstraszniejszy User Największy Chuj

Liczba postów: 93 Join date: 18/07/2011 Age: 18
 | Temat: Re: Wydanie Pierwsze Pon Lip 18, 2011 3:46 pm | |